pingvinerna

  KNIVAR   SKINN   LÅNGSÅSEN   MIN-IDE  DANTE   MINDFULNESS   GALGBERGET   PINGVINERNA

                                                           VÄSTERBYN-DANIELSHAGE


  FUTURUM-TRÄDGÅRDEN


Här hade jag tänkt berätta om det kanske mest intresanta jag har lyssnat till det senaste året. Det handlar om två pingviner på ett isflak på Antarktis. Dom heter Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri. Björn är handelsstudenten som har praktiserat munklivet i Thailand och England i sjutton år. Navid är hitflyttad iranier. Han föreläser och är allmänt aktiv i media. Nu har dom en pod som behandlar många olika ämnen. Intuition,kärlek,sexualitet,döden,sorg,maskulinitet,erotik.mm Hitills 6 feb 2018 har dom kommit ut med 27 avsnitt.

Det är inte bara att dom behandlar intressanta ämnen,utan också sättet dom provpratar som dom kallar sitt pratande. Det finns inget tävlande dom emellan utan istället en ömsesidig respekt för varandras åsikter och tyckande.

Detta kommer att vara vårt nya boende och förhoppningsvis vårt sista innan vi bosätter oss för gott i danielshage. Vi får se hur det blir med detta.

Det är ett 55-plus boende och det känns tryggt att komma in i en mer social tillvaro. Glimmerstigen har inte varit fel. Mycket trevligt område och med en fantastisk utsikt över Runn.

Emellertid får vi här på Nybrogatan en lite större lägenhet till en billigare hyra t.o.m.

Här finns också tillgång till bastu,gym,hobbylokal och ett trevligt samlingsrum. Det finns också en gästlägenhet.

Nära till centrum och bra med parkering.

Nu vill jag komplementera texten om dessa utomordentliga varelser som ju faktiskt inte är

riktiga pingviner utan helt normala människor. Idag den 29 okt. 2018 tror jag att dom har producerat 60 avsnitt och det senaste handlar om religion. Har dock ännu hinnat att lyssna på detta avsnitt ännu.